Bun venit!

duminică, 13 aprilie 2014

De Florii, pe un camp de vis

E o seară de sărbătoare. Soţia mea, cu un caieţel roz în mână, îmi spune:
 - Ia uite ce mi-a dat dulceaţa să citesc!
Îl iau şi citesc:

"Astăzi a fost o zi specială. Am primit cadou de la mami şi de la tati laptop-ul pe care mi-l doream de foarte mult timp. M-am trezit de dimineaţă împreună cu Pufy, căţelul meu de pluş care-mi este cel mai bun prieten de când aveam doi ani, şi i-am spus că am visat foarte frumos. El mi-a răspuns că este sigur că această zi va fi o zi bună dacă am visat frumos. Deşi el nu m-a întrebat ce am visat, pentru că este un căţel discret şi cuviincios, eu i-am povestit. Eram pe un câmp însorit, plin de tot felul de flori frumos colorate în toate culorile curcubeului şi iarbă, în aer zburau fluturi şi printre flori alergau căţeluşi, pisicuţe, iepuraşi, pui de căprioară...tot felul de animăluţe drăgălaşe. Se jucau cu mine, ne alergam unii pe alţii şi când ne prindeam ne tăvăleam prin iarba moale. Eu mângâiam pisicuţele, căţeluşii şi iepuraşii iar ei erau fericiţi ca şi mine. Este cel mai frumos vis din viaţa mea!



În sufragerie am găsit pe masă laptop-ul, gata pornit, şi pe monitor era o imagine extraordinar de frumoasă cu un câmp înflorit pe care alergau animăluţe drăgălaşe! Mi s-a împlinit visul! N-am crezut că o să vină atât de curând ziua când am să înlocuiesc tableta cea veche cu un laptop.




Mi-a explicat tati mai târziu că a prins o promoţie la Evomag ( magazinul de unde mi-a cumpărat şi tableta acum un an) şi i-a cumpărat şi lui mami un robot de bucătărie. Doar a venit aprilie, zice el, şi trebuie să facem curăţenia de primăvară în bucătărie, pe birou şi în suflete.



Nici nu mai contează ce vreme e afară, eu sunt cu Pufy şi cu animăluţele mele pe câmpul visului meu.
Sunt fericită!
Mulţumesc, mami şi tati!"

Simt un obraz cald care se mi se lipeşte de umăr. Sunt sigur că mi-a simţit emoţia în sclipirile accentuate ale ochilor. Am şi eu, ca toată lumea, sensibilităţile mele (cum spunea un drag actor într-un film). Îi văd zâmbetul şi mă simt fericit. Fericit că a sosit bucuria în sufletul Cameliei, soţia mea şi în sufletul micii noastre Florentina. Florile mele!




Sursa imagini: internet

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai dat o idee geniala in privinta alegerii cadoului mamei mele!!De abia astept sa vad cat de incantata va fi...!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca am reusit, prin scrierea mea , sa fac asta! Multumesc!

      Ștergere
    2. Scrii INCREDIBIL de frumos!!!!!!!!!!!

      Ștergere